logo


Ste oficiálnym zástupcom tejto licencie? Zaregistrujte sa

goodies

  1. Royalty sa účtuje iba na sumu vrátených úrokov
  2. Kompletná konzultácia, marketing, právna podpora a podpora zberu.
  3. Jediné call centrum, technická podpora, osobný kurátor
  4. Školenie zamestnancov.
  5. Konzultácie poskytovateľa franšízy o všetkých druhoch práce a obchodných procesov.
  6. Pomoc pri vývoji všetkých potrebných propagačných materiálov.
  7. Rýchla doba návratnosti.

cons

  1. Veľké percento nevratných platieb v tomto druhu podnikania
  2. Silná závislosť príjmu na priechodnosti miesta.

Nechajte spätnú väzbu

Recenzie o MFO Migomdengi

Sledujte recenzie

Viac ako mesiac už prešlo, situácia s Migomdengi, v čele s Gen.dir A.G Naryshkin, sa nehýbala. Vetva, ktorú otvorili v Novgorode po mesiaci práce a vydaní jednej pôžičky na 1000 rubľov, je ZATVORENÁ. Do 15. decembra im sľúbili, že sa rozhodnem, čo sa bude diať ďalej, otvoriť novú pobočku alebo vrátiť peniaze. V súčasnosti píšem listy Naryshkinovi, volám kanceláriu, na môj mobil Alexanderovi - hovoria v kancelárii, že sú na služobnej ceste, a keď sú, nevedia. Bunka nikto nezvyšuje, neodpovedajte na SMS. Tu máte číslo franšízy 1, keď sa nachádzajú. Pokračovanie...

Dostávam mnoho listov od potenciálnych investorov a povolenie o tom, ako sa teraz s MigomMoney stalo. Ako som sľúbil, neustále doplním svoju spätnú väzbu a rozprávam sa o tejto situácii. K 31. októbru 2017. Z 1,7 milióna investovaných pred 7 mesiacmi v rámci partnerského programu som od spoločnosti MigomDengi nedostal nič a pobočka, ktorá bola otvorená vo V.Novgorode, je uzavretá a presunie sa na nové, sľubnejšie miesto. To všetko so slovami Alexandra. Budú sa mi písať otázky na Denis.tsm.kaluga (dog-mail.ru)

Zo strany "MigomDengi" so mnou pracoval Maslennikov. V súčasnosti bola pobočka otvorená v V. Novgorode až 6 mesiacov od podpisu zmluvy. Mám dojem, že pán Naryshkin robí všetko možné, aby oddelenie neprinieslo žiadne peniaze. Alebo je v konkurze a jednoducho nemá žiadne peniaze a tie, ktoré som mu preniesol, si ich privlastnil. Miesto, kde sa otvorilo, bolo vybrané zlé, vonkajšia reklama (nápis) nevisí. Teraz najzaujímavejšie, kancelária je otvorená a v hotovosti nulové peniaze! Predstavte si, že klient prijme mikroúver 30 000 rubľov a pokladník mu povie, že nemáme žiadne peniaze v pokladni a neviem, kde ich získať. Preto ak to dokonca schválite, potom vám to nebudem môcť dať. Celá klientská základňa sa okamžite zlúči s konkurentmi hneď, ako zákazník vstúpi do pobočky v žiadnom momente za peniaze v V. Novgorode a dá svoje číslo na kontrolu služby. Bezpečnosť, potom za 10 minút dostane textovú správu od podobných organizácií konkurentov po telefóne s už schváleným objemom úveru, ktorý si vyžiadal v okamžitých peniazoch. Z 20 zákazníkov, ktorí prichádzajú k úveru, iba jeden bude schvaľovať. Počas mesiaca práce bola vydaná jedna pôžička na 1000 rubľov. Maslennikov a Naryshkin teraz jednoducho neberú zo mňa trubice a neodpovedajú na e-maily, sms. Spodná línia momentálne: previedol som v Migom Money 18. apríla 1.7 mil. Rubľov. Za posledných 7 mesiacov som nevrátil rubľ. Keby som investoval do spoločnosti Naryshkin MigomMoney, boli by podobné hodnotenia, potom by som to neurobil. Dúfam, že môj prehľad pomôže, aby sa nedostal do pasce iných podobných klientov. BEZ AKÝCHKOĽVEK OKOLNOSTÍ NEPOČÍTAJTE S TÝMTO SPOLOČNOSŤOU, NESKLADŇUJTE S NÁMI PRIESTORU. Ak sa chcete skontaktovať s mnou a potvrdiť, že skutočnú recenziu dám svojim e-mailom denis.tsm.kaluga (dog mail point ru), môžem poskytnúť všetky dôkazy. Budem neustále pridávať spätnú väzbu a hlásiť všetky zmeny.

Vitajte! Píšem z mesta Moskva. Nebudem sa skrývať - ​​opúšťam recenziu, keď bol medzi partnermi vrhaný výkrik, že sa snažia dať značku zahanbuť. Volám sa Andrey, vlastním kanceláriu Migomdengi v regióne Moskva. Pracujem 11 mesiacov - normálny let. Stanovenie ziskov a dobrej hybnosti. Tam je niekto, kto odpovedá na zásluhy, budem rád vstúpiť do polemik! Áno, ako v každom podnikaní, všetko nie je hladké, existujú ťažkosti, ale s podporou občianskej spoločnosti sa riešia. Vo všeobecnosti, spokojný, plánujem rozšírenie.

Dobrý deň! Volám sa Dmitrij, od roku 2013 pracujem ako franchisant pre Migomdengi. Môžem potvrdiť slová kolegu o 100%, dodám zo seba - som veľmi spokojný s včasnosťou predkladania správ a interakcie s rešpektovanými štátnikmi. orgánov. Pre presnosť odpoviem osobne.

Stretol som sa s týmto zdrojom, som súčasným franchisantom spoločnosti Migomdengi, pracujem od roku 2014. Nič takéto nemôže potvrdiť! Práce zhromažďovanie, právnici prácu, mám stabilný príjem. Osobne komunikujem s majiteľom a génom. dirom a nič o prípadoch popísaných nižšie nič neviem. Opustiť recenziu "len pre prípad." Pochybnosti o pravosti? Volám sa Alexander - napíšte mi e-mail

Pracoval so spoločnosťou ako investor. Peniaze sa nevrátia, začínajú sa obrátiť na súd. Investori sú opatrní pri práci s migomdengi. Nepočúvajte sľuby, peniaze sa nevracajú, radšej žalujte.

Znepokojivá spoločnosť. Ako ľutujem ich kontaktovanie. Podmienky zmluvy nie sú splnené, neexistuje pomoc pri vrátení úverov. Percento bez výnosu je obrovské. Hlavným kontingentom, ktorý nám prichádza na pôžičky, sú opilci alebo drogovo závislí. Nechcem neporiadok!

Som bývalý franšízátor Migomdengi MFI. Momentálne som s touto spoločnosťou v štádiu konania. Dôvodom je zlomyseľné nesplnenie podmienok zmluvy (na ich strane, samozrejme). Vynaložil na franchise Migomdengi, celkom asi 1 milión rubľov. za 5 mesiacov. Zisk nedosiahol ani 50 ton Dôvody: Migomdengi PFI nevykonali spoľahlivé overovanie dlžníkov, jeho práca s dlžníkmi nebola efektívna, neposkytovala operačnú podporu vo všetkých otázkach. Voľba franchisingu pre MFI NEPOSKYTUJE spoluprácu s Migomdengi.

Podobné franšízy

Agentúra pre regionálny rozvoj

Agentúra pre regionálny rozvoj - Federálna sieť poradcov v oblasti komerčných nehnuteľností. "ARR" dnes zahŕňa kancelárie v 14 regiónoch Ruska, 60 konzultantov a viac ako 1 200 úspešných transakcií.

Permanent Expert - permanentné make-up štúdio

"Permanent Expert" nie je len tetovacie štúdio, je to skutočná akadémia permanentného make-upu a meno nie je len tu.

"Brúsim" - stred ostrenia nástrojov

Licencia "Natochu" je predmetom služieb zameraných na ostrenie nožov, lekárskych a kaderníckych nástrojov. Ak chcete zistiť všetky podrobnosti a recenzie o tejto franšízách, prečítajte si ďalej.

Obchodné fórum

Franšízové ​​úvery obyvateľstvu, recenzie

CFAL2 05 marec 2015

Nikdy som nepočul, že MFI bola schopná vybrať si byt na nezabezpečenom mikroplatníku.

A to nie je vôbec zabránené dobrou povahou PFI. Majiteľ PFI, ktorý stláča dlžníkov, je ako chirurg, ktorý sa bojí ohľadu na krv.

Dali by mi vôľu, zavesili by som všetkých dlžníkov pozdĺž steny Kremľa, takže ostatní by nemali šancu) Ale je to bohužiaľ nemožné.

MaksimFF 05 marec 2015

Keď hovoríme o "pripravenosti na všetko", chcel som apelovať na inkasné agentúry a ich pochybné spôsoby práce s dlžníkmi. Za "spôsobiť škodu ostatným" - prípady odstavovania, dlžníci z nehnuteľností splácať dlh. A vezmite prosím na vedomie, že asi 500.000 rubľov. Nepovedal som. Ako dlho sa môžete naozaj dostať aspoň na nulu?

je pripravená investovať 3 milióny do 5 kancelárií

5 kancelárií určite nestačí, dokonca ani pre tri bohužiaľ!

séria 06 marca 2015

5 kancelárií určite nestačí, dokonca ani pre tri bohužiaľ!

DIMANSH 06 Mar 2015

Nikdy som nepočul, že MFI bola schopná vybrať si byt na nezabezpečenom mikroplatníku.

A to nie je vôbec zabránené dobrou povahou PFI. Majiteľ PFI, ktorý stláča dlžníkov, je ako chirurg, ktorý sa bojí ohľadu na krv.

Dali by mi vôľu, zavesili by som všetkých dlžníkov pozdĺž steny Kremľa, takže ostatní by nemali šancu) Ale je to bohužiaľ nemožné.

Tí, ktorí počas revolúcie utopili Francúzsko v krvi, boli postavení na lešení, jeden bol zabitý v kúpeľni, iný bol odrezaný, iní boli jednoducho zabití atď.

Takže tvoja: "Dala by som mi svoju vôľu, ja by som zavesil všetkých dlžníkov pozdĺž steny Kremľa," možno sa to obráti proti tebe.

Si si istý, že nikto by nemal, ani cent, nie cent?

Ani pokuty za porušenie pravidiel cestnej premávky, ani výživné, ani za komunálne, ani za žiadne iné "penny" dlhy?

CFAL2 6. marca 2015

nie, nemal by. Všetci plačú

CFAL2 6. marca 2015

aj keď nie, mal som situáciu. Pred 8 rokmi. tam bol spotrebiteľský úver 70.000 rubľov.

potom som bol zamestnaný a nastala situácia v práci, kvôli čomu som sa rozhodol ihneď opustiť. Ja som hľadala ďalšiu prácu počas dvoch mesiacov. Šiel som s oneskorením a každý deň ma zavolali z banky a každodenne žiadali to isté a odpovedal som rovnako každý deň.

Áno, tieto hovory boli pre mňa nepríjemné. Ale ja som ani nemyslel, "ale pridám číslo v núdzovej situácii alebo zmením číslo a nechám ich, aby ma našli." Každý deň som odpovedal, že "áno, hľadám prácu", "áno, našiel som prácu", "áno, plat bude takého a takéhoto čísla", "áno, povedal som, dostanem takéto číslo."

Dostal plat, uzavrel všetko a všetky pravidlá.

Takíto dlžníci, ako som bol v takejto situácii, ma vôbec nezlobili a nijako ma neplačia. Práca môže náhle stratiť každého.

Je to správanie potkanov, ktoré je nepríjemné, keď sa človek v ťažkej finančnej situácii, namiesto stretnutia veriteľov s otvoreným priezorom, začne skrývať v nory.

VTU 26. marca 2015

Odborníci z medzinárodných finančných inštitúcií nám hovoria, aké vnútorné dokumenty sú potrebné na normálnu činnosť PFI? Takže ani orgány, ani centrálna banka nemali otázky.

StasPerilov 06 Apr 2015

V skutočnosti 3 milióny budú stačiť na 3 kancelárie, aspoň v mojom regióne)

Teraz každý plánoval s migomdengi, ktorý si myslí?

Franchise Business: Organizácia mikrofinancovania

Na úverovom trhu Ruska okrem bankových inštitúcií funguje aj veľký počet mikrofinančných organizácií (MFI). Ich vzhľad je spôsobený potrebami tých dlžníkov, ktorí nemôžu alebo nechcú kontaktovať banky. Prvá kategória má negatívnu kreditnú históriu alebo žiadnu oficiálnu prácu. A niektorí ľudia celkom vedome nechcú zhromažďovať odkazy na kontaktovanie tradičnej úverovej inštitúcie. Zatiaľ čo PFI poskytuje každému možnosť rýchlo získať pôžičku, ak existuje len jeden pas. Zisková podnikateľská myšlienka je otvoriť franchisovú organizáciu pre mikrofinancovanie.

Funkcia podnikania

Prvé MFO sa objavili v Rusku asi pred pätnástimi rokmi, kedy bol úverový trh ešte vo fáze jeho vzniku. A od samého začiatku našli svoje miesto, v ktorom úspešne pracujú až do súčasnosti. Hlavná klientela organizácií pozostáva z nízkopríjmových skupín obyvateľstva, ktorí krátkodobo čerpajú úvery - pred prijatím platu alebo príspevku. Aj začínajúci podnikatelia, ktorí vrátia pôžičku po dokončení úspešnej transakcie, požiadajú aj o PFI.

Oblasť pôsobnosti PFI sa však neobmedzuje len na poskytovanie úverových služieb. Organizácie prijímajú aj vklady obyvateľstva, na úkor ktorých vydávajú pôžičky. Organizácie poskytujúce mikrofinancovanie tak súčasne vykonávajú dve funkcie v spoločnosti:

  • - prispieť k rozvoju podnikania a zabezpečiť jednotné rozdelenie finančných inštitúcií v celej krajine;
  • sociálne - stimulovať ekonomickú aktivitu obyvateľstva.

Napriek vysokej úrovni rizík sa činnosti PFI považujú za veľmi výhodné. Po prvé, vzhľadom na veľký počet zákazníkov, ktorí tradične priťahujú dostupnosť spracovania úverov. Zatiaľ čo riziko je kompenzované vyššou úrokovou mierou v porovnaní s bankovými inštitúciami.

Ak chcete spustiť funkciu PFI, musíte:

  1. Oficiálne zaregistrujte spoločnosť s ručením obmedzeným. Aby ste to dosiahli, musíte usporiadať stretnutie zakladateľov, vydať rozhodnutie a zakotviť spoločnosť.
  2. Rozhodnite sa o manažérovi a vedúcej účtovníkovi a vydáte príkazy na ich prijatie.
  3. Zaplatiť poplatok a preniesť dokumenty na registrátora.
Hoci otvorenie PFI je považované za riskantné podnikanie, táto oblasť sa rýchlo rozvíja

Ratingu PFI v Rusku

Rating MFI sa tvorí hlavne na základe takých kritérií, ako je celková výška vydaných úverov. Výkonnosť spoločnosti je významne ovplyvnená aj kreditnými podmienkami, hodnoteniami nezávislých odborníkov, ako aj hodnoteniami zákazníkov. Podľa údajov za rok 2016 medzi 20 najlepších mikrofinančných organizácií patria takéto spoločnosti:

  1. OneZaim.
  2. Peniaze budú.
  3. Moja pôžička.
  4. Vaše peniaze.
  5. Zaimon.
  6. Lime Loan.
  7. Jednoduché! Kredit24.
  8. Turbozaim.
  9. Časovač
  10. Smsfinans.
  11. Rýchle peniaze.
  12. Požičiavať jednoducho.
  13. Kapusta.
  14. Vivus.ru.
  15. Ekapusta.
  16. Migomdengi;
  17. Vkarmane.
  18. MoneyMan.
  19. Liga peňazí.
  20. Yazaymu.

Franchise "Bystrodengi"

Organizácia mikrofinancovania "Bystrodengi" je jedným z lídrov moderného úverového trhu. Počas niekoľkých rokov svojej činnosti vytvorila táto spoločnosť trvalú klientelu a pozitívny obraz medzi dlžníkmi.

MFO "Bystrodengi" sa stala spoľahlivým obchodným partnerom

Výhody a nevýhody

Pre franchisantov sa ukázal ako spoľahlivý partner, ktorého spolupráca prináša tieto výhody:

  • kompletný balík dokumentov na založenie podniku;
  • všeobecná plná moc od vedúceho partnera na zastupovanie jeho záujmov v regióne;
  • praktická pomoc pri výbere priestorov pre umiestnenie kancelárie;
  • uskutočňovanie školení pre zamestnancov franšízy.
  • Písomné pokyny pre organizáciu práce s budúcimi klientmi PFI sa poskytujú začínajúcemu podnikateľovi;
  • služby skúsených pracovníkov call centra, ktorí budú dostávať zákazníkov od zákazníkov a poskytovať informácie osobám, ktoré plánujú požiadať o pôžičku;
  • poskytuje spoľahlivú ochranu proti lúpeži. PFI spolupracuje so špeciálnou bezpečnostnou službou, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť pre všetky finančné transakcie uskutočnené počas pracovného dňa;
  • možnosť využívať služby skúsených zberateľov, ktorí už viac ako rok spolupracovali so spoločnosťou;
  • bezplatná právna pomoc vo všetkých etapách činnosti;
  • prístup k regulačným dokumentom vypracovaným spoločnosťou (počnúc od zmluvy o pôžičke a končiac popisom práce zamestnancov);
  • pomoc finančného experta, ktorý neustále sleduje činnosti franšízy;
  • 24-hodinová linka komunikácie v prípade nepredvídaných situácií.

Medzi nevýhody tejto franšízy je potrebné spomenúť pomerne vysokú sumu licenčných poplatkov. Avšak popularita peňažných finančných inštitúcií prispieva k rozvoju podnikania, ktoré je schopné poskytnúť zisk až tri percentá ročne.

Podmienky spolupráce

Aby franšíza mohla začať spoluprácu, musí splniť niekoľko podmienok.

  1. Po prvé, zaplatiť náklady na franšízu vo výške tri stotisíc rubľov. Spravidla sa platba uskutočňuje naraz. Vo výnimočných prípadoch sa táto suma môže uskutočniť v dvoch rovnakých platbách (150 000 kusov). Sadzba poplatkov je tridsať percent.
  2. Kancelárske priestory by mali byť umiestnené na jednej z centrálnych ulíc mesta.
  3. Je potrebné investovať zo štyridsiatich päťdesiat tisíc na jeden a pol milióna rubľov na začatie podnikania. Prevažná časť týchto prostriedkov sa používa na poskytovanie úverov zákazníkom. Franchisor poskytuje partnerom brožúry a letáky pre reklamnú kampaň.
  4. Tiež požiadavkou franchisora ​​je uskutočniť reklamnú kampaň. "FastMoney" poskytuje partnerom informačnú podporu a poskytuje im aj brožúry a iné materiály.

Migomdengi franšíza

Kde investovať peniaze? Ako zabezpečiť stabilitu a zaručený príjem bez toho, aby ste sa priamo podieľali na operačnom riadení? - otvorte kanceláriu organizácie Microfinance Migomdengi.

AYV Corporation (značka Migomdengi) bola založená v apríli 2007. Od prvého dňa sa naša spoločnosť etablovala ako vzkvétajúca spoločnosť s vynikajúcim výberom profesionálov.

Od apríla 2011 sa aktívne rozvíja smer mikroúveru (značka Migomdengi) osôb bez záruk a ručiteľov. Dňa 10. augusta 2011 spoločnosť AY We Corporation LLC získala certifikát Ministerstva financií Ruskej federácie pod číslom 2110278000340 pre mikrofinančné aktivity podľa federálneho zákona 151.

Podľa certifikátu môže spoločnosť AY We Corporation LLC oficiálne prilákať investície fyzických aj právnických osôb. V tejto fáze vývoja má spoločnosť niekoľko tisíc stálych zákazníkov, vlastnú databázu nespoľahlivých dlžníkov a vlastný vyvinutý softvér.

Podobné franšízy

SUN Studio

Franchise Sun Studio: otvorte centrum veľkoformátového interiérového a reklamného potlače vo vašom meste! Typ produktu služby: veľkoformátová digitálna UV tlač Investície: od 1 500 000 rubľov do 3 100 000 Osobitné podmienky pri kúpe: úverový program, splátkový program, lízing, zľava na.

Hostels RUS

Rok založenia spoločnosti: 2012 Rok začatia franšízového programu: 2014 Počet podnikov s povolením: 75 Počet vlastných podnikov: 3 Náklady na uvedenie do prevádzky: od 600 000 rubľov. až 3 500 000 rubľov Vstupný poplatok (franšíza): 360 000.

CARVIZOR

Pri kúpe a výbere vozidiel pre klientov je na predaj hotovosť pri kontrole vozidla. V cene je zahrnutá sada vybavenia na kontrolu všetkých automobilov. Overenie technológie, školenie, podpora v procese. Získate výhradné zastúpenie vo vašom meste. Splácanie od 2.

ULTRA GUARD

Spoločnosť Active Technologies Vám s radosťou privíta! Sme mladá ruská spoločnosť, ktorá sa aktívne rozvíja na trhu inovatívnych hydrofóbnych a hydroizolačných materiálov. Aktívne technológie dnes sú: Moderné laboratórium, vďaka ktorému sme my.

AKADEMIA STANDART

"Staňte sa majiteľom akadémie STANDART vo vašom meste a získajte viac ako 3 000 000 rubľov ročne! "Chceme, aby ste ľahko zorganizovali svoj krásny a výnosný obchod a zároveň ste mali dostatok času na vašu rodinu a osobný rozvoj a ste pripravení vám pomôcť!"

Franchise Franchise Migomdengi Recenzie: 14

Denis-Franchise-Investor V.Novgorod 12/23/2017

Dobré popoludnie Chcem napísať recenziu o spoločnosti "Migomdengi." O Migomdengi som sa dozvedel v apríli 2017 na franchisingových výstavách v Moskve. Na stánku spoločnosti mi bolo povedané, že môžete otvoriť franchisingovú kanceláriu, môžete jednoducho investovať peniaze na vysoké percento a môžete tiež pracovať na programe Partner. Chcel som pracovať na tomto programe, priťahoval ma tým, že môžete investovať do pobočky dobre známej značky a zdieľať zisky počas práce spoločnej pobočky. Na internetovej stránke spoločnosti je uvedené, že výnosy z investícií dosahujú až 40% ročne, mesačné zasielanie komplexných a zrozumiteľných správ, presný dátum dosiahnutia zisku atď., Atď., Budú uvedené v zmluve. Zo strany "MigomDengi" so mnou pracoval FA Maslennikov. V súčasnosti bola pobočka otvorená v V. Novgorode až 6 mesiacov od podpisu zmluvy. Mám dojem, že pán Naryshkin A.G. robí všetko možné, aby oddelenie neprinieslo žiadne peniaze. Alebo je v konkurze a jednoducho nemá žiadne peniaze a tie, ktoré som mu preniesol, si ich privlastnil. Miesto, kde sa otvorilo, bolo vybrané zlé, vonkajšia reklama (nápis) nevisí. Teraz najzaujímavejšie, kancelária je otvorená a v hotovosti nulové peniaze! Predstavte si, že klient prijme mikroúver 30 000 rubľov a pokladník mu povie, že nemáme žiadne peniaze v pokladni a neviem, kde ich získať. Preto ak to dokonca schválite, potom vám to nebudem môcť dať. Celá klientská základňa sa okamžite zlúči s konkurentmi hneď, ako zákazník vstúpi do pobočky v žiadnom momente za peniaze v V. Novgorode a dá svoje číslo na kontrolu služby. Bezpečnosť, potom za 10 minút dostane textovú správu od podobných organizácií konkurentov po telefóne s už schváleným objemom úveru, ktorý si vyžiadal v okamžitých peniazoch. Z 20 zákazníkov, ktorí prichádzajú k úveru, iba jeden bude schvaľovať. Počas mesiaca práce bola vydaná jedna pôžička na 1000 rubľov. Maslennikov Fedor a Naryshkin AG teraz jednoducho neberú potrubia odo mňa a neodpovedajú na e-maily, sms. Spodná línia momentálne: previedol som v Migom Money 18. apríla 1.7 mil. Rubľov. Za posledných 7 mesiacov som nevrátil rubľ. Keby som investoval do spoločnosti Naryshkina A.G. MigomDengi, boli by podobné hodnotenia, potom by som to neurobil. Dúfam, že môj prehľad pomôže, aby sa nedostal do pasce iných podobných klientov. BEZ AKÝCHKOĽVEK OKOLNOSTÍ NEPOČÍTAJTE S TÝMTO SPOLOČNOSŤOU, NESKLADŇUJTE S NÁMI PRIESTORU. Ak sa chcete skontaktovať s mnou a potvrdiť, že skutočnú recenziu dám svojim e-mailom denis.tsm.kaluga (dog mail point ru), môžem poskytnúť všetky dôkazy. Budem neustále pridávať spätnú väzbu a hlásiť všetky zmeny.

Sergey 09.12.2014

Dobré popoludnie, zaujímam sa o možnosť zakúpenia licencie v meste Simferopol, ak je možnosť poslať podrobné informácie o mechanizme spolupráce pošty, ďakujem

Dmitry 06.11.2014

Dobrý deň! Máte záujem o vašu franšízu. Máte zástupcov (franchisorov) v Stavropol, Krasnodar? Môžete získať podrobnejšie informácie (podmienky spolupráce, náklady, čo je zahrnuté v cene, licenčné poplatky, výška investícií, doba návratnosti, priemerný účet, reklamné náklady, priemerný objem predajov za šesť mesiacov a rok atď.)?
Ďakujem vám.

Valentina K. 10/25/2013

Aké vybavenie poskytujete a za akých podmienok? Mám záujem o otvorenie pobočiek Naozaj chcem vedieť viac o práci s vami!

Dmitrij Buravlev 10/04/2013

Mám záujem o vašu ponuku, rád by som poznal podrobnosti. Veľmi vás zaujíma ponuka. Čaká na váš popis a návrh.

Lilya Martinyuk 12. septembra 2013

Máte záujem o vaše podnikanie v Dnepropetrovsku. Zaujíma vás, či pracujete na Ukrajine? Mala som záujem o vašu ponuku.

Alim Kamalov 09.11.2013

Mám záujem o možnosť spustenia projektu. Mám záujem o podrobné informácie o tom, čo sa týka otvorenia obchodu: počiatočné investície, požiadavky na komerčné priestory, podmienky spolupráce. Máte záujem o vašu ponuku.

Igor Nikolaevich 08.28.2013

A ako veľký je potenciál v Kyjeve, pre tento formát podľa vášho názoru? Napíšte podrobné informácie o spolupráci. Ak je to možné, chcel by som získať informácie o nadobudnutí franšízy.

Sergey Gunenko 08/01/2013

Zaujímate sa o podmienky spolupráce, prosím podrobnejšie prostredníctvom e-mailu. Mám záujem o podrobné podmienky na nákup franšízy, ako aj o pracovné podmienky. Máte záujem pracovať s vašou spoločnosťou podľa podmienok franchisingu.

Alexander Kolykhan 07/02/2013

Môžete získať podrobné informácie o pošte. A môžete získať viac informácií? Naozaj chcem s vami spolupracovať.

Michail Maykov 25.06.2013

Máte záujem o všetky informácie o koncesii! Môžu byť informácie uvedené podrobnejšie na pošte alebo budú kontaktované telefonicky? Prosím napíšte podmienky spolupráce s vami.

Anton Vasilevsky 31.3.2013

Veľmi zaujímavé, že váš návrh nemohol hádzať podrobné informácie o e-maile! Aké sú potrebné investície? Môžem pokryť všetky regionálne centrá Ukrajiny.

Olga sociológ 05.02.2013

Môžem získať viac informácií? Je možné otvoriť obchod na vašej značke na Ukrajine Yalia, AR Krym? Vaša ponuka je veľmi zaujímavá!

Vladislav Tarasevich 01/24/2013

Majú záujem o viac informácií o obrate, ziskovosti (mini formát). Podrobnejšie informácie o počte otváracích bodov získate. Za akých podmienok pracujete s Ukrajinou?

Migomdengi

MFO "Migomdengi" je mladá, ale rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť pôsobiaca v 18 regiónoch Ruska. Hlavnou činnosťou spoločnosti je vydávanie úverov na splátky obyvateľstva, s ktorými sa spoločnosť úspešne vyrovnáva, čo dokazujú pozitívne hodnotenia okamžitých peňazí.

Telefonická horúca linka: 8 800 555 59 18

Podmienky na získanie úveru od spoločnosti Migomdengi

  • Suma - až 10 000 rubľov. po prvýkrát až 30 000 rubľov. pri opakovanej liečbe
  • Uzávierka - až 15 dní
  • Sadzba - 2% na deň
  • Dávka dlžníka - od 18 do 65 rokov
  • Dokumenty - pas občana Ruskej federácie a trvalá registrácia v regióne organizácie, zoznam všetkých regiónov, pozri oficiálnu webovú stránku Migom peniaze.

Ako urobiť

  • Vyplňte formulár na webovej stránke alebo telefonicky a poskytnite podrobnosti o kontakte
  • Čakajte na hovor od správcu (do 10 minút)
  • Príďte do kancelárie za peniaze

Ako získať peniaze

Vydávanie sa uskutočňuje v hotovosti v kanceláriách PFI.

Migomdengi

Migomdengi je organizácia poskytujúca mikrofinancovanie, ktorá pôsobí v mnohých ruských regiónoch prostredníctvom predaja franšíz. Poskytuje obyvateľom mikropôžičky. Služby spoločnosti sú charakterizované vysokou rýchlosťou spracovania žiadosti a vydávaním finančných prostriedkov. Pre pohodlie klientov v každom z miest, v ktorých sú zastúpené kancelárie MFI "Migomdengi", sa otvorí mnoho miest prijímania dlžníkov.

Vydávanie peňazí trvá len pätnásť minút. "Migomdengi" vydáva sumy od jedného do 30 tisíc rubľov. Akýkoľvek dospelý občan Ruska v lokalite, v ktorej má trvalú registráciu a v ktorom pôsobí zastupiteľstvo tejto mikrofinančnej spoločnosti, môže vypracovať zmluvu o pôžičke.

Ak chcete získať pôžičku, je potrebné vyplniť žiadosť s osobnými údajmi na webových stránkach spoločnosti alebo zavolať bezplatné číslo pre Rusko. Schválenie trvá 5-10 minút, potom manažér spoločnosti kontaktuje potenciálneho klienta.

Prijímanie finančných prostriedkov sa uskutočňuje v najbližšom úrade po predložení pasu dlžníka. Spoločnosť dokonca spolupracuje s jednotlivcami, ktorí majú poškodenú kreditnú históriu, overenie zákazníkov sa nevzťahuje iba na overovanie CI.

Doba splácania úveru - do 15 dní.

Úrok za každý deň použitia peňazí - 2%. Návrat - v hotovosti v kancelárii alebo bankovým prevodom na účet.

Okrem toho sa spoločnosť zaoberá poskytovaním výpisov z úverovej histórie predbežným objednaním, predajom lístkov a poistením.

Migomdengi

Migomdengi mikrofinančná franšíza

žiadny

1000000

1 500 000 Р

25% (len pri vrátenej výške úroku)

Popis franšízy

O franchisore

Prioritné regióny: federálne okresy - stredné, južné, Volga, severozápadné, Uralské, Sibírske.

Spoločnosť Migomdengi bola založená v roku 2011. Od prvého dňa sa usadil ako prosperujúca spoločnosť s vynikajúcim výberom profesionálov. Migomdengi je jedným z najskúsenejších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich hráčov na trhu mikrofinancovania.

Kde investovať peniaze? Ako zabezpečiť stabilitu a zaručený príjem bez toho, aby ste sa priamo podieľali na operačnom riadení? - otvorte kanceláriu organizácie Microfinance Migomdengi. Ponúkame vám najnovšie technologicky vyspelé podnikanie, základom ktorého úspech je jedinečná platforma technologického bankovníctva a flexibilné konkurenčné úverové produkty, ktoré môžete poskytnúť svojim budúcim zákazníkom.

Migomdengi sleduje politiku geografickej diverzifikácie podnikania svojich partnerov - a môžete si byť istí, že vaše investície budú spoľahlivo chránené pred konkurenciou!

Migomdengi

Migomdengi je organizácia poskytujúca mikrofinancovanie, ktorá pôsobí v mnohých ruských regiónoch prostredníctvom predaja franšíz. Poskytuje obyvateľom mikropôžičky. Služby spoločnosti sú charakterizované vysokou rýchlosťou spracovania žiadosti a vydávaním finančných prostriedkov. Pre pohodlie klientov v každom z miest, v ktorých sú zastúpené kancelárie MFI "Migomdengi", sa otvorí mnoho miest prijímania dlžníkov.

Vydávanie peňazí trvá len pätnásť minút. "Migomdengi" vydáva sumy od jedného do 30 tisíc rubľov. Akýkoľvek dospelý občan Ruska v lokalite, v ktorej má trvalú registráciu a v ktorom pôsobí zastupiteľstvo tejto mikrofinančnej spoločnosti, môže vypracovať zmluvu o pôžičke.

Ak chcete získať pôžičku, je potrebné vyplniť žiadosť s osobnými údajmi na webových stránkach spoločnosti alebo zavolať bezplatné číslo pre Rusko. Schválenie trvá 5-10 minút, potom manažér spoločnosti kontaktuje potenciálneho klienta.

Prijímanie finančných prostriedkov sa uskutočňuje v najbližšom úrade po predložení pasu dlžníka. Spoločnosť dokonca spolupracuje s jednotlivcami, ktorí majú poškodenú kreditnú históriu, overenie zákazníkov sa nevzťahuje iba na overovanie CI.

Doba splácania úveru - do 15 dní.

Úrok za každý deň použitia peňazí - 2%. Návrat - v hotovosti v kancelárii alebo bankovým prevodom na účet.

Okrem toho sa spoločnosť zaoberá poskytovaním výpisov z úverovej histórie predbežným objednaním, predajom lístkov a poistením.

Microloan franšíza. Nuance a detaily

Predpokladajme, že chcete otvoriť svoju firmu, ale máte strach začať od začiatku. Potom môžu franchisingy prísť na záchranu. Avšak dobre známe a obľúbené značky sa pýtajú veľa peňazí, ale okamžite sa nezaplatí. V tomto prípade je lepšie využívať výhody franšíz ponúkajúcich mikrofinančné organizácie. Splácanie platieb je najvyššie a podmienky sú celkom prijateľné. Mikrofónna franšíza môže byť skvelým štartom pre začínajúcich podnikateľov s malým kapitálom vlastných prostriedkov.

Ale ako si vybrať z takej rozmanitosti, že spoločnosť a jej návrh, ktorý bude najvýnosnejší, ako nestratiť a čo hľadať? Poďme zistiť všetky nuansy a detaily franšízy najpopulárnejších PFI, ktoré poskytujú online a off-line pôžičky.

Čo je mikroúverová franšíza?

Microloan franchising je právo používať začínajúcu finančnú firmu na duševné vlastníctvo veľkej mikrofinančnej organizácie. Jednoducho povedané, uzatvárate dohodu s veľkou PFI na používanie svojej značky, loga, bodovania a ďalších funkcií pri otvorení vlastného úradu pre vydávanie mikropôžičiek verejnosti. Podľa dohody o obchode by mal začínajúci podnikateľ platiť dlžníkov v mene franchisora ​​a dodržiavať politiku svojho vysokého partnera bez akýchkoľvek otázok.

Vzájomné pôsobenie oboch strán začína zmluvou a zálohami začínajúceho podnikateľa. V závislosti od PFI to môže byť poplatok za nákup franšízy alebo len poplatok, ale podstata sa nemení, stále musíte investovať svoje peniaze ako prvé. Zároveň "starší brat" neustále sleduje správanie začínajúcich podnikateľov. A na to, aby ste získali zisk a používali značku, technologické nápady staršieho partnera, mladší človek musí platiť mesačne mimoriadne zrážky - licenčné poplatky z ich zisku. Musíte mať aj vlastné imanie.

Zdá sa, že sme sa zaoberali všeobecnými koncepciami, teraz sa obrátime na konkrétne návrhy franšízy od PFI. Mnoho nováčikov sa sťažuje na nekompetentnosť niektorých organizácií poskytujúcich mikrofinancovanie, ktoré predávajú svoje franšízy. Podrobne sme študovali recenzie začínajúcich podnikov a tvorili našu štyri najlepšie a najhoršie z mikropôžičiek.

  1. "Pyaterochka". Asi 90% recenzií skutočných franšízantov je pozitívnych, a to je mierne povedané, ale bez 3-4 miliónov skutočného kapitálu tam nie je nič robiť.
  2. "Rýchle mani." Hlavný hráč na trhu mikrofinancovania sa ukázal ako dobrý.

Pozitívne je možné pripísať franchisu z populárnej on-line požičovacej služby Moneyman.

Antitop-2

  1. LLC MFC "peniaze na plat." Na trhu mikrofinancovania od konca roka 2012. Sľubujú zlaté hory, ale v skutočnosti všetci franšízanti trpia veľkými stratami a dokonca majú súdne konanie so svojim "starším bratom".
  • Spoločnosť hovorí, že takmer 250 predaných frašahov je v skutočnosti mnohokrát menej.
  • Hodnotenie solventnosti, podľa ich názoru, dáva len 4,2%, všetci franchisanti kričať asi 40-60% non-návrat. Je to spôsobené nedostatočným overovaním dlžníkov.
  • Sľubujú, že školenia zamestnancov a pomáhajú v priebehu podnikania. V skutočnosti dávajú špeciálny kurz na čítanie a "zbohom".
  • Softvér je implementovaný prostredníctvom programu Archicredit. Mierne povedané, nedokončená vec neustále brzdí, je buggy.

Vo všeobecnosti takmer všetky informácie, ktoré spoločnosť prezentuje na začiatku, sú nespoľahlivé.

  1. "Momento Money" je veľmi krásna, sú pripravení poskytnúť veľa bonusov a všetkých služieb. Avšak po dobu 5 rokov spoločnosť nemala jediného franchisanta. Podľa môjho názoru to hovorí veľa

Čo treba hľadať pri kúpe franšízy?

  • Dostupnosť overovania dlžníka. Môžu to byť špeciálne scoringové programy alebo pravidelné otázky v CIA. Samozrejme, je lepšie vybrať franšízy tých peňažných finančných inštitúcií, ktoré poskytujú takúto službu. V opačnom prípade viac ako 50% dlžníkov jednoducho nespláca úver, pretože v tejto oblasti je príliš veľa podvodníkov.

Niektoré automatizované programy tiež starostlivo kontrolujú dlžníka a schvaľujú úver, ak existuje niekoľko ďalších kontaktov. Spýtajte sa vopred, aké metódy overovania používa táto PFI. Musíte tiež venovať pozornosť softvéru, s ktorým organizácia pracuje. Ak je to jedinečný 1C alebo Archicredit, potom si zapamätajte, že si ich môžete kúpiť sami bez franšízy.

  • Služba obnovy. Nezabudnite, či má PFI svoju vlastnú bezpečnostnú službu alebo zľavu z dlhov. Ak môžete poskytovať služby nielen SMS-mailing a telefonické hovory, ale aj mobilný tím - tak vo všeobecnosti vynikajúci.
  • Miesto pre kanceláriu. Niektoré spoločnosti, keď pracujú na franšízách, poskytujú takú príležitosť, aby opustili svojho vlastného manažéra, aby našli niekoľko možností ako kancelárie pre začiatočníkov. Ide o dobrú službu, ktorá môže ušetriť čas a peniaze zvýšením toku zákazníkov v pozitívnom scenári.
  • Školenie alebo nábor. Malo by sa objasniť, či spoločnosť ponúka aspoň jednu z týchto služieb. Kvalifikovaný personál je kľúčom k úspechu pre všetky PFI a ešte viac pre začiatočníkov.
  • Paušálna suma. V súčasnosti žiadna mikrofinančná spoločnosť nefunguje bez paušálneho poplatku. Tu je potrebné venovať pozornosť tomu, aké ďalšie služby poskytnú PFI vaše peniaze (vybavenie atď.). Je pravdepodobné, že náklady na tieto služby budú lacnejšie pri vlastnom nákupe.

Nezabudnite tiež sadzbu licenčných poplatkov. Čím vyššie je to, tým viac peňazí musíte dať.

  • Záruky a spolufinancovanie. Veľkí franchisori sú si istí svojimi schopnosťami a môžu dokonca poskytovať takú službu, ako je odkúpenie špinavého portfólia dlžníkov a zároveň dosiahnuť vysokú úroveň zlyhaní. Niektoré PFI financujú svojich mladších partnerov. Tu je každý detail dôležitý a nie sú žiadne drobnosti.
  • Recenzie, recenzie a ďalšie recenzie. Môžete si ich prečítať na internete na fórach alebo sa pokúsiť osobne kontaktovať franchisanta vybraného MFO. Iba tým, že prekonajú desiatky pracovných miest a pracovných miest, môže človek získať viac či menej objektívny pohľad na franšízu konkrétnej PFI.

Hodnotiť tento článok

Bol vám tento článok užitočný? Zdieľajte svoj názor s ostatnými.

Recenzie od tých, ktorí vzali peniaze v "Migomdengi"

Dmitrij Bereznyak Voronež
Typ zákazníckej odozvy: Spätná väzba produktu / služby

Spätná väzba sa nezapočítava, dôvod: neoficiálny prehľad.

Denis Client Typ prehľadu: Spätná väzba produktov / služieb

Dobré popoludnie Chcem napísať recenziu o spoločnosti "Migomdengi." O Migomdengi som sa dozvedel v apríli 2017 na franchisingových výstavách v Moskve. Na stánku spoločnosti mi bolo povedané, že môžete otvoriť franchisingovú jednotku, môžete jednoducho investovať peniaze do sekcie. Prečítajte si plnú verziu alebo odpovede Odpovede 2 10/16/2017 13:50

Andrey Dmitrievich Client Typ posudku: Spätná väzba produktov / služieb

Recenzia nie je zahrnutá, dôvod: Motivované hodnotenie.

Dmitry Customer Typ posudku: Hodnotenie produktov / služieb

Recenzia nie je zahrnutá, dôvod: Motivované hodnotenie.

Sergey, Petrohrad Zákazník Typ posudku: Spätná väzba produktu / služby

Spätná väzba sa nezapočítava, dôvod: Podvádzanie pozitívneho hodnotenia.

Anna Customer Typ prehľadu: Hodnotenie výrobku / služby

Veľmi dobrá spoločnosť a atraktívne podmienky. S Migomdengi spolupracujem už viac ako 3 roky. Že sa stiahnem, dopĺňam svoj príspevok. Operatívne pracovať! Dobre. Prekvapený predchádzajúcou recenziou, pretože už toľko rokov nikdy nebolo. Prečítajte si plnú verziu alebo odpovedajte Odpovede 1 11/12/2016 4:27 PM

Oleg Malenkov
Typ zákazníckej kontroly: Reklamácia / nárok

Pre investorov to nie sú zlé podmienky, ktoré sú ponúkané, ale% sa oneskorí a vrátenie sumy po ukončení zmluvy je len prostredníctvom súdu. Neodporúčam sa dostať do kontaktu, existujú aj ďalší hráči na trhu, s ktorými je realistické pracovať podľa podmienok zmluvy, práve tam pán.. Prečítajte si plnú verziu alebo odpovede Odpovede 2 10/29/2016 1:37

Saint Petersburg Client Typ posudku: Hodnotenie produktov / služieb

Spätná väzba sa nezapočítava, dôvod: Podvádzanie pozitívneho hodnotenia.

Saint Petersburg Client Typ posudku: Hodnotenie produktov / služieb

Spätná väzba sa nezapočítava, dôvod: Podvádzanie pozitívneho hodnotenia.

Top